Qui som

banner_principal

La Bioteca neix al maig del 2012. Bé, obre portes aquella data però neix uns mesos abans per no dir que sempre havia estat allà, esperant fer-se realitat. I es que el Luis ve d’una família de ramaders i agricultors i sempre havia volgut dedicar-se a allò que de ben petit ja havia après.

La Bioteca és un projecte comú de tots dos, del Luis i l’Elisenda, que havíem estat pensant, somiant, imaginant fins que un dia ens vam atrevir a fer-lo realitat,
unint coneixements i molt de carinyo per allò que ens agrada i ens fa feliços.

Així que amb l’ajuda de la família, bons amics i tres mesos de bona feina, vam posar cara i ulls a la bioteca en un racó de Gràcia.

Què ens mou?

Doncs oferir uns aliments bons, sans per nosaltres i pel medi ambient, un preu just tant pels productors com pels consumidors i dinamitzar l’economia local. També volíem ser, i creiem que ho hem aconseguit, un punt de trobada per a la gent del barri, on poder anar a buscar un paquet d’arròs i petar la xerrada.

Formem part de la Xarxa de Comerç Verd de Gràcia, una iniciativa de la Fundació per a la prevenció de residus i el consum responsable per intentar reduir el nombre de residus que generem..