Privacitat

Política de protecció de dades
La bioteca posa a la teva disposició la informació addicional relativa al tractament de les seves dades personals, tal com estableix la normativa en la matèria: Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell del 27 d’abril de 2016 (RGPD).

Responsable del tractament
Identitat: Luis Villamayor García
Domicili: Benet Mercadé 16, 08012, Barcelona.
Contacte: labiotecadegracia@gmail.com

Amb quina finalitat tractem les teves dades personals?

La bioteca tracta la informació que ens faciliten les persones interessades en la seva activitat amb les següents finalitats:

•    Informar de la fruita i verdura que rebem setmanalment
•    Informar de les novetats que rebem.
•    Enviar comunicacions promocionals sobre La Bioteca.
•    Gestionar les preguntes i sol·licituds relacionades amb La Bioteca.
•    Utilitzar les teves dades per celebrar sorteigs i concursos.
•    Notificar canvis, desenvolupaments importants de la política de privacitat, avisos legals o política de galetes.

Com s’obtenen les teves dades personals?

Les dades personals procedeixen directament dels interessats a través dels formularis habilitats al lloc web o mitjançant correu electrònic.

Quan temps conservem les seves dades?

Les teves dades seran conservades mentre duri la relació contractual i comercial amb nosaltres, o exerceixi el seu dret de cancel·lació o oposició, o limitació al tractament, així com el temps necessari per complir les obligacions legals.

Quina és la legitimació per al tractament de les seves dades?

La base legal per al tractament de les seves dades es basa en el consentiment atorgat en completar qualsevol dels formularis.

A quins destinataris es comunicaran les seves dades?

No hi haurà cap cessió de dades llevat que hi hagi una obligació legal.

Quins són els seus drets quan ens facilita les seves dades?

Qualsevol persona té dret a sol·licitar l’accés a les seves dades personals, la rectificació o supressió, o la limitació del seu tractament, o a oposar-se al tractament, així com el dret a la portabilitat de les dades. Per a això pot adreçar un correu electrònic escrivint a labiotecadegracia@gmail.com indicant el dret que es vol exercir.
Així mateix, té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control competent, si considera que s’ha produït algun tipus de vulneració en relació amb el tractament de les seves dades personals.
En el cas que se sol·liciti la limitació del tractament de les seves dades, únicament els conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions i en els casos d’oposició deixaran de tractar-se les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions.

Luis Villamayor García (076823210J) – Benet Mercadé 16, 08012 Barcelona – Telèfono 931 123 305