Pastís de civada, xocolata i coco

pastís de civada xoco coco

pastís de civada xoco coco

Des que vam tastar aquest pastís, que havia fet la Maria per l’aniversari de la seva filla Jana, de seguida li vam demanar la recepta i a casa l’hem fet unes quantes vegades. És ben bo i fàcil de fer, ja veureu. Aquí va la recepta de la Maria.

Ingredients

200 gr de farina de civada (si teniu un robot de cuina potent, podeu fer la farina triturant 200 gr de flocs)
8 gr de llevat
1 pessic de sal
Canyella i nou moscada al gust
80 gr de sucre morè
1 poma bullida i xafada
60-70 gr d’oli de coco
2 ous
2 plàtans grans xafats amb forquilla
60 gr de coco ratllat
100 gr de xocolata negra 70% ratllada

Preparació

Escalfeu el forn a 180º i prepareu el motlle (allargat, tipus plumcake), unteu una mica de mantega per poder-ho desemmotllar.

En un bol gran mescleu tots els ingredients secs excepte el sucre (farina, llevat, sal, espècies) i reserveu.

En un altre bol bateu els ous amb el sucre i l’oli de coco. Quan ho teniu ben batut, afegiu la poma i els plàtans xafats amb la forquilla. Després afegiu el coco ratllat i la xocolata triturada.

Poc a poc incorporeu els ingredients secs als humits. Mescleu perquè quedi tot ben incorporat.

Aboqueu la massa al motlle i enforneu durant 30 – 40 minuts, depenent com sempre del vostre forn. Estarà llest quan al punxar-ho amb un escuradents aquest surti net.

Deixeu refredar del tot i ja ho teniu!

0 Comentaris

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>