Melmelades És im-perfect

Melmelades és imperfect

Melmelades és imperfect

Fa temps que vam conèixer el projecte dels Espigoladors, una iniciativa de lluita contra el malbaratament alimentari, i ens va encantar la idea. Amb la fruita i verdura que els productors es veuen obligats a llençar per no complir amb uns estandards estètics, els Espigoladors elaboren les melmelades És im-perfect, delicioses per cert i es que porten l’aval de la cuinera Ada Parellada.

Tot i que la idea ens va agradar de seguida ens feia enrere un aspecte, no tenen l’aval d’agricultura ecològica, com tenen tota la resta de productes de la bioteca. Després de pensar-hi hem arribat a la conclusió que si bé no tenen aquest aval, i que es podria  millorar utilitzant sucre de procedència ecològica, ens hem decidit a tenir aquestes melmelades a la botiga perquè considerem que és d’alló més ecològic lluitar contra el malbaratament alimentari que suposa també malbaratament d’aigua i d’energia, i de tot plegat no anem sobrats! Pero es que, a més, ens encanta com la Natura ens sorprén amb mil i una formes, escapant a l’absurda uniformitat d’alló que se suposa perfecte. O ens direu que no és divertida i simpàtica aquesta poma?

0 Comentaris

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>