Crema de carbassó i alfàbrega

crema carbassó alfàbrega

crema carbassó alfàbrega la bioteca

Ho sabem, anem una mica justos amb aquesta recepta més estiuenca que no pas de tardor. El cas és que la tenim guardada des que ens la va donar la Paula, que a més de fer unes vaixelles de ceràmica precioses, cuina molt bé. Nosaltres la fem molt i incomprensiblement encara no l’havíem publicat. Mai és tard! Som-hi amb la recepta

Ingredients (per a 3-4 persones)

1 porro

3 carbassons mitjans (aprox 700-750 gr)

1 got d’aigua (250 gr)

10 fulles d’alfàbrega

2 formatgets (opcional)

sal i pebre

un raig d’oli

Preparació

Renteu i talleu finament el porro i el sofregiu a foc lent en una cassola.

Quan ja estigui estovat, hi afegiu el carbassó tallat a quadradets, que es farà més ràpid. El deixeu sofregir 1 minut i afegiu l’aigua, com veureu no cobreix el carbassó però no cal tampoc. Compteu 10 minuts des que arrenqui a bullir l’aigua i salpebreu al gust

Quan ja estigui cuit el carbassó, afegiu les fulles de carbassó i els formatgets (les últimes vegades que l’hem fet no en teníem i també ha quedat molt bona) i tritureu fins tenir una crema fina.

A l’hora de servir-la podeu posar uns encenalls de formatge tipus parmesà o una cullerada de iogurt ben cremós com el de La Selvatana o uns crostons…deixeu anar la vostra imaginació i bon profit!

0 Comentaris

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>