Quiche de bledes

quiche bledes

quiche bledes

L’altre dia, sopant a casa d’uns amics, ens deien que per ells la quiche és un plat que fa festa, fa cap de setmana. I potser sí que té aquest punt! La veritat que a casa ho fem molt perquè admet moltes possibilitats, la base és sempre la mateixa: ous i llet (en comptes d’utilitzar nata) i una base de massa brisa que podeu fer vosaltres mateixos o comprar-la ja feta (com la que tenim a la botiga ;). En aquest cas us proposem una quiche de bledes i formatge feta. Som-hi!

Ingredients:

1 massa brisa

1 manat de bledes

1 ceba

1 pebrot vermell

100 gr de formatge feta

2 ous

250 ml llet

Preparació:

Un cop teniu la massa brisa l’heu de coure una mica, que agafi color, uns 10-15 minuts al forn (dependrà del vostre forn, escalfeu-lo abans de posar-hi la massa). Mentrestant anem amb el farcit. En una paella sofregireu la ceba i el pebrot tallats a quadrets. Un cop teniu la bleda ben neta, la talleu també a trossets i ho afegiu al sofregit. La ceba i el pebrot han d’estar ja gairebé fets perquè les bledes necessiten molt poc, que redueixin el seu volum. Per últim, i ja fora del foc, afegirem el formatge feta esmicolat.

En un bol batem els dos ous amb el got de llet.

Sobre la massa ja mig hornejada estrendem el farcit, a sobre hi abocarem la barreja d’ous i llet i ho ficarem al forn, aproximadament 30 minuts. Ha de quedar cuallat. I ja ho teniu, bon divendres!

quiche bledes porcio

0 Comentaris

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>