Porridge de civada amb fruita

porridge

porridge

No us passa a vegades que us interessa quelcom i de sobte la cosa en qüestió la comenceu a veure per tot arreu? Una cosa així ens ha passat amb el porridge; ja fa temps ens en va parlar el nostre amic Txema i el vam començar a fer per esmorzar. I vam pensar que seria una bona recepta pel bloc però l’hem anat deixant per més endavant… i resulta que és l’esmorzar de moda! :)

Sigui com sigui reuneix dues qualitats: és ben bo i ben sa, ah i una tercera, super senzill de fer! Us expliquem com el fem nosaltres (l’original, d’Escòcia, es fa amb aigua), una barreja entre el que ens va dir el Txema i el que hi fem afegit nosaltres, com la canyella…sí, a qui escriu això li agrada molt aquesta espècie ;) Som-hi!

Ingredients (per 1 ració)

  • 1 tassa de llet de civada (230 ml aprox)
  • 3 cullerades generoses de flocs de civada fins
  • mig plàtan o mitja poma
  • un grapat de gerds (naturals o liofilitzats)
  • un raig d’agave
  • canyella en pols

Preparació

Posem a coure la llet i la civada, ben bé 15 minuts.

Quan li quedin 5 minuts afegim la fruita tallada a trossos (els gerds els deixem sencers) i acabem de coure tot junt.

Al fons del plat on ho servirem hi posem un raig d’agave, el porridge i per sobre una mica de canyella en pols, ja ho teniu! Amb aquest plat començareu el dia amb molta energia!

0 Comentaris

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>