Pizza d’espinacs

pizza espinacs

pizza espinacs

S’està acabant la temporada d’espinacs però no voliem acabar-la sense explicar-vos una recepta que per nosaltres és ja tot un clàssic, la pizza d’espinacs i xampinyons. Quan el nostre amic Lluís, que és un excel·lent xef, ens va donar la recepta he de dir que qui escriu això va arrufar el nas, pizza d’espinacs?? però va ser tastar-la i canviar automàticament d’opinió, és boníssima! una excel·lent alternativa a la clàssica pizza amb base de tomàquet (aquesta no en porta) i a més ben sana. Som-hi?

Ingredients:

1 massa de pizza (la de la foto l’hem fet amb massa brisa així que també queda molt bé, ja sabeu que a la bioteca tenim massa de pizza, brisa i pasta de full)

1 manat d’espinacs

mitja ceba

mitja safata de xampinyons Portobello (200 gr aprox)

formatge La Selvatana (nosaltres posem ben bé mig formatge)

Preparació:

Posem a escalfar el forn i estirem la massa a la safata de forn, la courem una mica abans de posar-hi els ingredients. Mentrestant escaldem els espinacs: es suficient submergir-los un parell de minuts en aigua bullint però fora del foc. Els escorrem bé, que no quedi aigua.

Netegem i tallem a rodanxes fines els xampinyons. També tallem la ceba i ratllem el formatge-

Quan ja tenim tots els ingredients preparats procedim a muntar la pizza: primer estenem el formatge per tota la base; a sobre disposem els espinacs, els xampinyons i la ceba, salem i hi aboquem un raig d’oli. Ho posem al forn uns 15 minuts, el temps que es cuinin els xampinyons.

Que la disfruteu!!

0 Comentaris

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>