Panellets

PANELLETS

PANELLETS

 

No hi ha castanyada sense uns bons panellets i aquí teniu LA recepta amb els que aconseguireu uns de ben bons i cassolans. Recordeu que a la bioteca tenim tot el necessari per fer-los! Som-hi!

Ingredients (per a 1 kg aprox)

1/2 kg d’ametlla mòlta

1/2 kg sucre

150 gr patata bullida

la pell ratllada de dues llimones

300 gr pinyons

farina de blat de moro i clara d’ou

Preparació

Barregem tots els ingredients de la massa base, fem una bola i ho deixem reposar a la nevera 20 min. Després fem boletes, les passem per farina de blat de moro, clara d’ou i els arrebossem amb els pinyons. Els col·loquem en una safata (per a que no s’enganxin podeu posar paper vegetal) i els pintem amb rovell d’ou. Els fiquem al forn (ha d’estar molt calent, l’haurem pre-escalfat a 200º) i courem els panellets durant 20-25 min.

En comptes de fer boletes i posar-hi pinyons, podeu fer les formes que vulgueu i afegir-hi el fruit sec que us agradi o fruita confitada

 

Que passeu una molt bona castanyada!

 

0 Comentaris

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>