Galetes de mantega

galetes mantega

galetes mantega

Tenim galetes molt bones a la botiga, cert, però ens venia de gust fer-ne unes de senzilles, de mantega. Així que després de buscar i rebuscar per Internet (no és fascinant la quantitat de coneixement que tenim a l’abast d’un clic?) ens hem decantat per aquestes del programa Cuines de TV3. Nosaltres li hem tret el gingebre i hi hem afegit canyella (per variar! quin vici amb aquesta espècie). Som-hi!

Ingredients (aprox 40 galetes, dependrà de com de fina estireu la massa i el tamany del talla pastes que utilitzeu)

1 ou
150 mantega
250 farina
100 sucre panela o moscobado
canyella en pols
sal

Preparació

En un bol posem el sucre, la farina tamisada, la canyella en pols (una cullerada) i el xic de sal. Ho barregem bé.
Amb un batedor elèctric batem l’ou i la mantega. Ho aboquem al bol on tenim la barreja de farina, sucre, canyella i amassem. Formem una bola i la deixem reposar mitja horeta.
Per estirar la massa es recomana fer-ho entre dos trossos de paper de forn perquè ja veureu que queda molt enganxosa, per la mantega que porta, i no és fàcil treballar-la. Nosaltres la vam dividir en quatre trossos i així ens va ser més còmode. De fet el quart tros el vam congelar.
Tallem la massa amb un talla pastes; si no en teniu podeu utilitzar un got. Les enfornem durant uns 15 minuts, tot dependrà de com de fines les hagueu fet i del vostre forn.
Quan les tinguem les deixem refredar sobre una reixa sense paper.
I ja tindreu unes galetes delicioses!

0 Comentaris

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>