Crema de carbassa exòtica

crema carbassa

crema carbassa

Una simple carbassa amb un toc d’espècies dóna com a resultat una exiquisida crema que us sorprendrà! El truc ens el va dir la Paula, artista cuinera i ceramista! Ja veureu…

Ingredients

1 carbassa mitjana (un cop pelada quedarà 400-500 gr)

1 ceba

1 porro

1 pastanaga

1 xic de canyella

1 xic de cúrcuma fresca

brou de verdures

sal i oli d’oliva

Preparació

Si voleu fer vosaltres el brou és el primer que preparem: en una olla a pressió posarem una pastanaga, les fulles del porro, una ceba, una branca d’api i sal. Ho tapem i ho deixem 20 minuts des que comenci a sortir el vapor.

Pelem la carbassa i la tallem a trossos. Reservem. Piquem la ceba, el porro i la pastanaga i ho sofregim tot en una olla uns 7 minuts, que quedin potxades. Afegim la carbassa a trossos i la deixem també uns minuts. Després, ho cobrim tot amb brou, no ens passem perquè sino ens quedarà una crema molt líquida, sempre es pot afegir brou. Afegim el xic de canyella i de cúrcuma fresca, atenció amb aquesta última que té un gust molt intents. Deixem que bulli fins que la carbassa estigui cuita. Ho triturem tot fins aconseguir una crema fina. El resultat, una crema deliciosa amb un rerefons exòtic! A la fotografia alló blanc que veieu és una mica de formatge fresc de Xanceda.

0 Comentaris

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>