Azukis amb bledes

azukis

azukis

Els azukis és un tipus de llegum que ens agrada molt perquè són molt suaus i tenen un punt més dolç que altres llegums. Són pròpies d’Àsia i per exemple al Japó és la base d’una pasta dolça per farcir una mena de panets, si heu vist la pel·lícula Una pastisseria a Tòkio sabreu de què hem parlem (per cert, us la recomanem molt!). Bé, no ens entretenim més i anem amb la recepta d’avui, uns azukis estofats amb bledes, ben nutritius i bons!

Ingredients: (aprox per 4 racions)

250 gr azukis
Mig manat de bledes
2 grapats d’arròs
1 ceba
1 pastanaga
1 pebrot vermell no gaire gran
sal i una fulla de llorer

Preparació:

És tan simple aquesta recepta que en dues línies està explicada! talleu la ceba, la pastanaga, el pebrot vermell i la bleda a trossets ben petits i ho poseu tot a l’olla exprés, juntament amb els azukis (no cal que els poseu en remull abans) i hi afegiu aigua, uns dos dits per sobre. Quan comenci a sortir vapor, al cap de 15 minuts, aparteu del foc, treieu el vapor, obriu i hi aboqueu els dos grapats d’arròs, tanqueu i ho deixeu uns 10 minuts més. Nosaltres utilitzem una olla exprés que té la funció “super ràpida”, és en aquesta funció que calculem el temps. I ja ho teniu! Podeu variar les verdures si voleu.

0 Comentaris

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>