
Continuem amb les amanides! A l’estiu és el que més de gust ve i si són completes com aquestes són un plat únic perfecte. Avui parlem de l’amanida alemanya a base de patata i salsitxa frankfurt acompanyades de maionesa i mostassa, tot ben potent!
Ingredients:
3 patates mitjanes
1 paquet de salsitxes tipus frankfurt de Montsoliu (recordeu que el dilluns podeu encarregar la carn que arriba dijous). Pels vegetarians tenim l’opció de salsitxes vegetals de Vegetalia
1 tomàquet
1 ceba tendra
3 o 4 cogombrets en vinagre
olives negres
maionesa
mostassa
Preparació
podem coure la patata amb pell en aigua amb sal i després pelar-la i tallar-la o, si tenim pressa, la pelem, la tallem a trossos i la bullim en aigua amb sal. Un cop cuita la deixem refredar
En una paella cuinem les salsitxes (no cal oli) prèviament tallades a rodanxes. També deixem refredar.
tallem el tomàquet, la ceba i els cogombrets, en trossos més o menys petits.
Quan tinguem les patates i les salsitxes fredes o posem tot en un bol, també les olives, i servirem. Cadascú que se l’amaneixi amb la quantitat de mostassa i maionesa que vulgui. Ah! l’Alex que és de Baviera ens explica que per lligar-ho tot, un cop haguem posat la maionesa i la mostassa, afegim una cullerada de brou i barregem tot. Bon profit!